OPEN TALK

05 Jun. 2018

De internationaal erkende designer Joseph Grima en de getalenteerde conceptuele ontwerper Jing He spreken over originaliteit, authenticiteit en innovatie met Volkskrant-journalist en designcriticus Jeroen Junte.

Wat is de betekenis van intellectueel eigendom in China? Hoe houden we hun innovatiesnelheid bij? Gelijktijdig met de tentoonstelling Born at Night wordt in deze Open Talk de creativiteit verkend in het kopieergedrag dat we kennen van Chinese productie.
DAE's creatief directeur Joseph Grima is een architect en onderzoeker die werkzaam is op het snijvlak van architectuur, technologie en politiek. Zijn onderzoek met Space Caviar in de chaotische Chinese productiestad Shenzhen, resulteerde in een tentoonstelling die een uitdaging is voor de manier waarop we in het westen denken over design.
Is het mogelijk om 'made in China' te veranderen in 'designed in China'? De Chinese conceptuele ontwerper Jing He deelt haar perspectief op het proces van replicatie en transformatie.

Deze lezing is geprogrammeerd in verband met de tentoonstelling Born at Night waarin curatoren Joseph Grima en Martina Muzi een ander perspectief op design en technologie tonen.

Engels gesproken, entree 5, - inclusief drankje. Reserveer via EventBrite en betaal aan de deur.
Klik hier om dit event live te streamen.


Datum: 05 Jun. 2018
Tijd: Inloop 17:00 start 17:30
Locatie: Kazerne