Zin in een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken en leiden!

solliciteren
/
Jobs /

uniek concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, met nu al rave reviews onder meer in de New York Times en winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie 'meest trendbepalend concept'.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

De gerechten uit de Kazerne keuken zijn robuust, Italiaans/mediterraan- en groente georiënteerd. De kleine kaart wisselt regelmatig. Alles wordt in eigen huis gemaakt, met verse ingrediënten. Ook over onze wijnkaart ontvangen we veel complimenten.

Hot-spot Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte met daarin een bar, 100 couverts restaurant, een multifunctionele zaal die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten en een shop. Als het erfgoed volledig is gerestaureerd komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine-dining restaurant, een creatieve sociëteit en een aantal boardrooms.

Ons team is enthousiast, internationaal en creatief. De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

Gezocht: Ambitieuze horeca floormanager (m/v)

Een enthousiast, leergierig en internationaal team. Een partij van 100 couverts in de boardroom, een gezellige borrel aan de bar en volle tafels in het à la carte restaurant. Alles tussen het werk van wereldklasse designtalent en in de setting van een prachtig gerenoveerde kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven. Klinkt dit als een gedroomde werkomgeving? Dan zoeken wij jou!

Gezocht: ambitieuze floormanager (m/v)


  • met leidinggevende ervaring in de bediening, in het midden/hogere segment en met een vergelijkbaar volume;
  • het gastheer-/gastvrouwschap van nature in je vingers;
  • uitgebreide kennis van food & beverage, passend bij een eigentijds groenten georiënteerd restaurant met Italiaanse twist;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (en misschien zelfs Duits, Frans en/of Italiaans);
  • organisatorische en managementkwaliteiten die voldoende zijn om kwaliteit te garanderen, het team op sterkte én gemotiveerd te houden
  • een kostenbewuste instelling

Binnen het groeiende concept van Kazerne ben je verantwoordelijk voor het service en beverages departement. Je werft en coacht je team, leert hen de fijne kneepjes van het vak. en werkt nauw samen met de bedrijfsleider,  partymanager en de afdeling reserveringen. In het MT denk je mee over de operationele en strategische planning. Als eerste aanspreekpunt voor de gast – ook op de vloer – werk je er met liefde en plezier aan mee om van iedere reservering een succes en bijzondere beleving te maken.

Een open mind, flexibiliteit, commerciële en communicatieve vaardigheden én minimaal drie jaar relevante horeca-ervaring zijn een must. Met voorliefde voor cultuur en design heb je een streepje voor.

Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden, naast een dynamische werkomgeving waar nauw wordt samengewerkt tussen het keuken-, service- en programmateam.. De werktijden zijn in overleg, in lijn met onze dagelijkse openingstijden van 08:00 - 00:00 uur.

Iets voor jou?
Heb jij zin in om ons enthousiaste en ambitieuze team te versterken? Mail dan uiterlijk 22 mei je motivatie en CV inclusief foto aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!