ESCAPE - Embracing the freedom of beauty

07 Okt. 2016 — 31 Mei. 2017

Stap even uit de waan van de dag. Laat je meevoeren door intrigerende schoonheid, zoals die van de kinetische installatie In 20 steps van Studio Drift; een eerbetoon aan het menselijk verlangen om te kunnen vliegen. Of door de lichtinstallatie Lightfall van Paul Thursfield en Simon Rycroft voor Philips, en het innovatieve kleuronderzoek van Maarten Kolk en Guus Kusters voor het RembrandtLAB.

De werken in de Kazerne expositie ESCAPE hebben stuk voor stuk een grote, soms zelfs lyrische zeggingskracht, die je voor even in vervoering brengt en de waan van de dag doet vergeten. Tijdens je ESCAPE word je omarmd door de vrijhaven die schoonheid biedt. Een vrijhaven zonder oordeel, zonder dogma’s en zonder angst. Het is tijd voor reflectie en inspiratie. Kom kijken, kom eten en drinken en laat je inspireren!

FEATURING: Oksana Anilionyte, Boaz Cohen & Sayaka Yamamoto for Philips Luminous Patterns, Anton Hendrik Denys, Studio Drift, Bart Hess & Boisbuchet, Studio Maarten Kolk & Guus Kusters for Rembrandtlab, Daphna Laurens, Isaac Monté, Atelier Robotiq, Simon Rycroft & Paul Thursfield for Philips Lighting Design, Rick Tegelaar, Carina Wagenaar en Alex de Witte​.


Datum: 07 Okt. 2016 — 31 Mei. 2017