Zin in een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken!

solliciteren
/
Jobs /
Vacatures /

Uniek concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, een historische hot-spt, met nu al raving reviews onder meer in de New York Times.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte, met daarin een 100 couverts restaurant en een multifunctionele zaal (max 120 couverts), die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten. Als het erfgoed volledig is gerestaureerd (schatting medio 2018), komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine-dining restaurant, een creatieve sociëteit en een aantal boardrooms.

De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

Gezocht: Party manager

Geboren duizendpoot? Heb jij ervaring met het regelen van events, banqueting en groepsreserveringen? Kun je gasten aan je binden en tegelijkertijd snel, secuur en oplossingsgericht werken? Dan zoeken wij jou! Zeker als je een enthousiaste, gastvrije persoonlijkheid bent, die zowel Nederlands als Engels spreekt en schrijft.

Binnen het groeiende concept van de Kazerne verwerk je de event-, banqueting- en groepsaanvragen. Je weet deze om te zetten in reserveringen met bijbehorende vervolgacties in het team. Je werkt nauw samen met de bedrijfsmanager, chef-kok en je collega van de afdeling reserveringen. Als eerste aanspreekpunt voor de gast – ook op de vloer – werk je er met liefde en plezier aan mee om van iedere bijeenkomst een succes en bijzondere beleving te maken.

Een open mind, commerciële, communicatieve en digitale vaardigheden én minimaal drie jaar relevante ervaring zijn een must. Met voorliefde voor cultuur en design heb je een streepje voor.

Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris, uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Iets voor jou?
Heb jij zin om ons team parttime (minimaal 24 uur) of fulltime (het eerste jaar in combinatie met werkzaamheden in de bediening) te versterken? Mail dan uiterlijk 12 juni je motivatie, CV inclusief foto aan jobs@kazerne.com. We zijn benieuwd!