Flexibel bijbaantje?

Kazerne zoekt Site-crew collega's!

aanmelden
/
Jobs /

Uniek Concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, met nu al rave reviews onder meer in de New York Times en winnaar van de Entree Hospitality Awards in de categorie 'meest trendbepalend concept'.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

De gerechten uit de Kazerne keuken zijn robuust, Italiaans/mediterraan- en groente georiënteerd. De kleine kaart wisselt regelmatig. Alles wordt in eigen huis gemaakt, met verse ingrediënten. Ook over onze wijnkaart ontvangen we veel complimenten.

Hot-spot Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte met daarin een bar, 100 couverts restaurant, een multifunctionele zaal die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten en een shop. Als het erfgoed volledig is gerestaureerd (schatting eind 2018), komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine-dining restaurant, een creatieve sociëteit en een aantal boardrooms.

De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

Wanted: site-crew collega's (flex pool)

Wil jij extra bijverdienen en onregelmatig werken terwijl je je klusvaardigheden gebruikt?

Kazerne zoekt extra flexibele, handige en sterke studenten/designers/collega's om onze site-crew te versterken! Op instructie van de productiemanager help je met het op- en afbouwen van eventruimtes, exposities of doe je klusjes. De taken lopen zeer uiteen en duren van 30 minuten tot een paar uur, soms 1 keer per week, soms 3 keer per week.

Interesse?
Stuur dan nu een e-mail naar jobs@kazerne.com.