Zin in een nieuwe uitdaging?

Kom ons team versterken!

solliciteren
/
Jobs /

Uniek concept

Nieuw: expositie restaurant Kazerne, een historische hot-spot, met nu al raving reviews onder meer in de New York Times.

Hier, in een voormalige kazerne en industriële loods in het centrum van Eindhoven komen sinds oktober 2014 de werelden van kunst, design en techniek letterlijk samen met goed eten en drinken.

De gerechten uit de Kazerne keuken zijn robuust, Italiaans/mediterraan- en groente georiënteerd. De kleine kaart wisselt regelmatig. Alles wordt in eigen huis gemaakt, met verse ingrediënten. Ook over onze wijnkaart ontvangen we veel complimenten.

Kazerne bestaat uit ruim 2.500 vierkante meter expositieruimte met daarin een bar, 100 couverts restaurant, een multifunctionele zaal die ook als theater en symposiumruimte is in te zetten en een shop. Als het erfgoed volledig is gerestaureerd (schatting medio 2018), komen er nog acht exclusieve hotelsuites bij, een 30 couverts fine-dining restaurant, een creatieve sociëteit en een aantal boardrooms.

De sfeer is kosmopolitisch met een rauw artistiek randje. Een uniek en ambitieus concept.

Gezocht: chef de partie

Ben jij een ambitieuze kok? Bijna klaar om sous te worden? Werk je graag met verse producten? Dan zoeken wij jou! Zeker als je een jong talent, een enthousiaste persoonlijkheid en een echte teamspeler bent, je de de ambitie hebt om jezelf dagelijks te blijven verbeteren en als je zowel Nederlands als Engels spreekt.
 
Een open mind en relevante ervaring zijn een must. Voorliefde voor design een pré.
 
Vanzelfsprekend bieden we een passend salaris en uitstekende voorwaarden, met doorgroeimogelijkheden op korte termijn.
 
Iets voor jou?
Heb jij zin in om ons keukenteam fulltime te versterken? Mail dan je reactie met foto en CV naar jobs@kazerne.com.